torsdag den 25. januar 2018

WiFi Forstærker

Oplever du, at WiFi signalet er decideret ringe, og ønsker du at kunne udnytte dit trådløse internet bedst muligt?

Oplever du, at WiFi signalet er decideret ringe, og ønsker du at kunne udnytte dit trådløse internet bedst muligt? Så er en WiFi forstærker dét redskab, som du bør kigge efter. Salget af WiFi forstærkere er de seneste år eksploderet, netop grundet et højere ønske om at komme forbindelses-problemet til livs. Vi har hos WiFi-Rep flere års erfaring indenfor WiFi repeatere, og vil med denne side rådgive dig bedst muligt, så du igen kan få glæde af din WiFi forbindelse.

Hvilken WiFi forstærker bør jeg købe?

Hvilken WiFi repeater du bør købe, afhænger i høj grad af, om den skal bruges til en arbejdsplads, eller om det blot er i hjemmet, hvor du ønsker at kunne tilgå internettet uden problemer i eksempelvis soveværelset eller på 1. sal. Vi har dog valgt at ramme bredt, da alle de nedenstående WiFi forstærkere både kan bruges på kontoret samt til hjemmebrug.

Hvad er en WiFi forstærker?

Helt enkelt er en WiFi forstærker et teknologisk tilbehør, der “spejler” din trådløse forbindelse – dermed fungerer det som en forstærker, da du ved brugen af en sådan kan “spejle” forbindelsen. Ønsker du derfor, at kunne ligge og se Netflix serier i soveværelset på 1. sal uden problemer, har du med en WiFi repeater de perfekte forudsætninger.
En helt almindelig router kan have svært ved at nå alle steder i dit hjem – det er med stor sandsynlighed også derfor, at du er her på siden i dag. Vi kender problemet alt for godt, og forsøger derfor at rådgive dig bedst muligt. Ovenstående 4 WiFi forstærkere er alle fantastiske til netop at forstærke signalet. Endvidere har vi fundet alternativer, der prismæssigt er i den lavere ende – det har vi gjort, da vi mener, at alle bør have råd til et godt trådløst signal.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Det er naturligvis vigtigt, at du i forvejen har et trådløst netværk, der kan “tåle” at blive forstærket/spejlet/gengivet. Med det menes der, at der højest sandsynligt vil ryge lidt af hastigheden, når en WiFi forbindelse skal forstærkes. Du skal derfor sørge for, at du har hastighed nok til, at du uden problemer kan forstærke denne. Men bare rolig –langt de fleste har en forbindelse der er tilstrækkelig. Husk her din ret til at returnere produktet, hvis ikke det virker efter hensigten!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

WiFi Forstærker

Oplever du, at WiFi signalet er decideret ringe, og ønsker du at kunne udnytte dit trådløse internet bedst muligt? Oplever du, at WiFi si...