tirsdag den 19. december 2017

IT service

IT service


Hos os tilbyder vi hjælp til jeres IT systemer, servere, arbejdspladser, netværk osv.
Vi varetager allerede driften ved mange virksomheder i Østjylland. Vi har stået for levering af servere og arbejdsstationer, installeret programmer og har foretaget komplicerede netværksinstallationer.
 
Står jeres virksomhed for at skulle udvide, flytte eller udskifte eksisterende IT, kan vi efter et kort møde komme med et oplæg med priser og tidsplan for jeres specifikke opgave. Vi hjælper jer hele vejen igennem med eksempelvis at få overblik over jeres nuværende licenser og internet forbindelser, sammen finder vi den bedste løsning så I hurtigt og nemt kan komme i gang med at tjene penge.
 
IT service er mange ting, og vi kan ikke alt, men vi har gennem årene opbygget et tæt partner netværk som vi kan trække på . Så vi betragter os som problemknusere, og vil hjælpe jer igennem jeres IT udfordringer.
 
Vi lægger stor vægt på at kunderne skal føle sig 100% trygge på vores tilstedeværelse. Vi ønsker ikke kun at sælge nye ting, men vil gerne genbruge så meget det er muligt af eksisterende IT.

Vi sælger kun løsninger som vi selv kan stå inde for, dvs. at vi ikke vil leverer en løsning som ikke er blevet testet af.

Et af de områder vi har beskæftiget os meget med er mobil kommunikation, og har her opbygget en stor viden/erfaring med dette.

Vi blander helst ikke for mange produkter sammen for at løse relative simple ting. 

Dette er også grunden til at vi kun sælger produkter fra anerkendte leverandører.

1 kommentar:

WiFi Forstærker

Oplever du, at WiFi signalet er decideret ringe, og ønsker du at kunne udnytte dit trådløse internet bedst muligt? Oplever du, at WiFi si...